BMW: Vzhledem ke startovnímu roštu, dobré

Kubica, Robert

Kubica, Robert | foto: BMW Motorsport

BMW SAUBER - REVIEW; Robert Kubica definitivně přišel i o teoretickou šanci na zisk titulu mistra světa. Po zbabrané kvalifikaci vytěžil ze závodu maximum a do cíle dojel šestý. O jednu pozici za Nickem Heidfeldem.

Nick Heidfeld, 5.
Jsem s dnešním závodem celkem spokojen. Po startu jsem získal jednu pozici a ve druhé zatáčce jsem předjel vnějškem Sebastiana Vettela. Dotkl se zádi mého vozu, právě mi však řekl, že v tom nebyl úmysl a stejně se nic nestalo. Po několika zatáčkách jsem teda byl šestý, teda na místě, ze kterého bych startoval po kvalifikaci. Později jsem v závodě zredukoval výkon motoru, abych ho ušetřil pro závod v Brazílii. Faktem je, že už nemůžeme získat ani Pohár konstruktérů a Robert ani Pohár jezdců. Neměli bychom však být zklamání, tým absolvoval fantastickou třetí sezonu a Robert měl taky skvělý rok. Ještě není konec.

Robert Kubica, 6.
Po zložité kvalifikace jsem ze šestým místem spokojen. Na startu jsem získal jednu pozici a pak další dvě, když kolidoval Sebastien Bourdais s Jarnem Trullim. Vyvážení vozu nebylo v prvních dvou stintech nejlepší, v tom posledním se to však nasazením měkčí sady pneumatik zlepšilo. Do konce sezony zůstává poslední závod a já se budu snažit ze všech sil, abych uhájil třetí místo v Poháru jezdců.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu