Bourdais zabojoval

Bourdais, Sebastian

Bourdais, Sebastian | foto: GEPA pictures GmbH

Sebastian Bourdaise z Toro Rosso si výkonem v Belgii řekl o prodloužení smlouvy. Po nepřesvědčivých výsledcích mu tým dal jasně najevo, že pokud se nezlepší, tak si bude muset hledat místo u jiného týmu.

Francouzskému závodníkovi trvalo dlouho, než se dostal do kokpitu Formule 1. Letos se dočkal, když dostal šanci od týmu Toro Rosso. Hned v prvním závodě v Austrálii dokázal získat 2 body za sedmé místo.

Od té doby se mu nepodařilo získat ani jeden bod a před závodem ve Spa mu tým dal ultimátum. Ve zbytku sezony pojede o své setrvání u týmu. Bourdaise dokázal zareagovat okamžitě.

V jednu chvíli to vypadalo, že se pilot Toro Rosso umístí na stupních vítězů. Bohužel pro Francouze začalo na konci závodu pršet a závod se změnil v loterii. V té bohužel Bourdais neuspěl. I tak ale dokázal, stejně jako v Austrálii, bodovat sedmým místem.

„Hlavní pro mě je, že jsem dokázal,  že mám pravdu. Když mám dobré auto, tak svoji práci dokáži odvést kvalitně. Rozhodovat se bude tým a já to budu respektovat,“ řekl Sebastian Bourdaise.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu