Formule 1 na skandály nezapomíná

Mosley, Max

Mosley, Max | foto: FIA

Na jedné straně má Formule 1 krátkou paměť, na druhé straně nedokáže nikdy zapomenout. Na špatné výkony, které jsou posléze proměněny v slavné úspěchy se lehce zapomíná, ale sexuální skandál, jenž obohatil už tak kontroverzní prostředí Formule 1, bude ve vzpomínkách zaryt na věky.

Max Mosley se po dlouhé době objeví v paddocku při příležitosti italské grand prix na Monze. Bernie Ecclestone uvedl, že Mosley bude přivítán a bude se k němu chovat naprosto normálně, jako kdyby se nic nestalo.

Jenže Webber o tom není zcela přesvědčen. Australský jezdec byl ohledně aféry nejvíce otevřený a hodně ji komentoval. „Oceňuji Bernieho přistup. Nejlepší věcí ve sportu je na všechno zapomenout. Ale lehko se řekne, těžko koná,“ řekl jednatřicetiletý jezdec.

A v podstatě má pravdu. Spousta lidí, která se o Formuli 1 ani nezajímá, se díky novinovým titulkům dozvěděla o skandálu kolem Maxe Mosleye a nyní si pod pojmem F1 představí Mosley a jeho erotické hrátky.

„Všichni čteme noviny kvůli špatným zprávám. Nikdo je nekupuje, aby si přečetl o dobrých zprávách. Vždy si zapamatujeme jen negativní zprávy. Nikdo nemluví o tom, jak ten a ten to udělal dobře. Tak to neexistuje.“

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu