Honda se trápí s přilnavostí

Barrichello, Rubens

Barrichello, Rubens | foto: Honda Racing F1

HONDA - REVIEW; Dvanácté a třinácté místo není pro japonskou stáj špatným výsledkem, ale vzhledem k tomu, že Barrichello a Button se po celou dobu trápili s mizivou přilnavostí pneumatik, spokojenost není namístě.

Rubens Barrichello, 12.
Dnes každý podal velmi dobrý výkon, ačkoliv nejsme tak rychlí, jak bychom si v Turecku představovali. S vyvážením je problém, větší než s pneumatikami a přilnavostí. Věřím, že dnes jsme dosáhli maxima. Z vozu jsem po celé kolo nemohl dostat všechen potenciál. První a druhý sektor byl dobrý, ale třetí nám nevyhovoval. Potřebujeme pokročit dál, abychom se propracovali do Q3.

Jenson Button, 13.

Jelikož jsme se dnes trápili s pneumatikami, jsem se třináctým místem spokojen. Q1 nebyla špatná, nejrychlejší kola jsme absolvovali na základní směsi. V Q2 jsme je vyměnili a zdálo se, že budeme rychlejší, ale z nějakého důvodu ideálně nepracovali a já neměl přilnavost. Vrátili jsme se k základním pneumatikám, se kterými jsme měli být až o tři desetiny pomalejší, takže třinácté místo není špatné. Získat body bude těžké, ale okruh je na motory náročný, takže uvidíme co se stane.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu