Williams sliby dodržel

Williams

Williams | foto: Williams F1 Team

WILLIAMS - REVIEW; Nico Rosberg je eso v rukávu pana Williamse a Heada. Předsezónní testování ukázalo potenciál nového modelu FW30 a zdá se, že vývoj šel správným směrem. Nakajima sice do závěrečné fáze kvalifikace nepostoupil, ale má před sebou teprve druhý závod grand prix v kariéře.

Nico Rosberg, 7.
S dnešní kvalifikací jsem docela spokojený, vytěžili jsme z ní skoro maximum. Cítil jsem, že návrat do těchto míst bude fantastický a doufal, že ze středu pole budeme nejlepší. Očekávání se splnila. Včera jsme měli těžký start, nebylo možné ukázat náš potenciál a pořád máme mezery. Celkově jsem šťastný, máme dobrou pozici a zítra se budeme snažit získat nějaké body. Bude to náročný závod pro všechny vozy, problémy postihnou outsidery i favority. Cítím, že my to zvládneme.

Kazuki Nakajima, 14.
Není to nejlepší výsledek, nicméně alespoň jsem na rozdíl od mého debutu postoupil do Q2. Tentokrát vše bylo díky přerušení kvalifikace náročnější. Nicméně důležitá byla má dnešní vyrovnanost, snažil jsem se postoupit do Q3, ale byl to těžký boj. Na zítřek se těším.

Sam Michael, technický ředitel

Nico zažil dobrou kvalifikaci. Po červené vlajce v Q2 musel použít extra směs pneumatik, které mu tak bohužel nezbyly do Q3. Zítra se může opravdu předvést. Kazuki byl chycen do Q2 a neprobojoval se dál, takže koukneme dnes večer na strategii a něco vymyslíme.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu