McLaren potřetí na stupních díky Hamiltonovi

McLaren

McLaren | foto: McLaren

McLaren si z dnešního závodu odváží 2. a 5. místo a oba jeho jezdci vedou společně s Raikkonenem šampionát jezdců.

Lewis Hamilton, 2. místo
Z dnešního výsledku jsem opravdu nadšený. Třetí závod - třetí podium, kdo by nadšený nebyl. Naše ztráta na Ferrari není velká, jak se ukázalo v závodě. Vím, že všichni v týmu budou pokračovat ve svojí práci, abychom se Ferrari úplně vyrovnali. Dnešní závod jsem si opravdu užil, možná kdyby měl závod o tři kola navíc, tak bych předjel i Felipeho.

Fernando Alonso, 5. místo
Jsem rád, že stále vedeme v Poháru konstruktérů. Je vidět, že máme oproti Ferrari stabilnější výsledky, a to je důležité. Dnešní závod určitě nebyl podle mých představ, ale nejsem úplně zklamaný. Vyvážení vozu nebylo úplně optimální a já nemohl jet naplno. Vždy startuju s vědomím, že závod můžu vyhrát, ale dnes po odjetí šesti sedmi kol jsem věděl, že to bude opravdu těžké. Nemohl jsem stačit ani Ferrari ani Lewisovi. Těším se na závod v Barceloně, protože tam se konečně ukáže, jak na tom který tým opravdu je.

Ron Dennis
Dnešní den nebyl zrovna perfektní, ale opouštíme Bahrajn spokojeni. Vedeme oba šampionáty a to je veliký úspěch. Alonso se trápil s vyvážením vozu, stále se nám nedaří perfektně nastavit jeho vůz. Lewis měl dnes skvělý závod. Z jeho výsledků jsem opravdu nadšený. S klidem můžu říct, že je to nejtalentovanější nováček.

Foto: McLaren Mercedes

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu