DTM 2018: Důležití sponzoři se od série odvracejí zády

-haj / iMotorSport.cz, 18. března 2018, 22:10 Google+

V sezóně 2018 na startovním roštu DTM už neuvidíme žádné vozy v barvách důležitých sponzorů, společností Red Bull a BWT. V sérii ale samozřejmě zůstává spousta jiný společností, které hodlají DTM dále podporovat.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Audi Sport

Audi Sport | foto: Audi Sport Press

Sdílejte článek

Mercedes na konci letošní sezony opustí DTM, ještě před ním tak učiní několik sponzorů. Podle zpráv 'Motorsport-Total.com' se letos Audi a BMW již neobjeví v barvách Red Bullu. U Mercedesu zase budeme postrádat růžové vozy v barvách rakouského sponzora BWT. 

O tom, že BMW již nebude využívat barvy Red Bullu, víme jen několik dní, když BMW odtajnilo designy svých strojů. O Red Bullu není na žádné M4 DTM ani zmínka. V posledních sezonách jezdil v barvách rakouské společnosti dvojnásobný mistr DTM, Marco Wittmann. Ostatní partneři ale u mnichovské značky zůstávají - namátkou jmenujme Driving Experience, BMW-Bank, Shell, Samsung SDI, Puma a Deutsche Post.

U Audi odchází Red Bull společně s odchodem Mattiase Ekströma. V jakých barvách pojede jeho nástupce, Robin Frijns, zatím není jasné. V Ingolstadtu mohou i nadále spoléhat na podporu firem jako Schaeffler, Hoffmann-Group nebo Castrol. Audi uvidíme také v barvách mediálních plátků Playboy a Auto Bild motorsport.

img-responsive

Mercedes zřejmě přijde o podporu BWT | foto: Mercedes-AMG

'Motorsport-total' navíc zjistil, že z DTM by mělo odejít také BWT, které sponzorovalo Mercedes. Přitom na Hockenheimu tomu ještě nic nenasvědčovalo, tehdy "šlo spíše o tovární angažmá," poznamenal nejmenovaný člen týmu Mercedesu. BWT tehdy pozvalo na 8 000 spolupracovníků na tribuny.

Vytisknout

Diskuze: DTM 2018: Důležití sponzoři se od série odvracejí zády

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Audi letos bude obhajovat všechny tituly

Audi oznámilo rozdělení jezdců do týmů. Jaké číslo zvolil Rast?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud