Aktuální nabídka vozů a služeb společností Renault a Dacia

ar5, 1. dubna 2015, 01:00 Google+

Modely Clio a Clio Grandtour se nyní nabízí se 2 novými výbavovými stupni Advantage a Limited. Ty nahrazují verze Zen a LS Technofeel, které pro novou modelovou řadu již nebudou k dispozici.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Renault

Renault | foto: Renault

Sdílejte článek

Renault Clio Advantage nabízíme s Pack Advantage zdarma. Tento vůz, který obsahuje manuální klimatizaci, přední mlhové světlomety, asistent rozjezdu do kopce, kartu Renault „Keyless Drive”, tempomat s omezovačem rychlosti, elektricky ovládaná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka, asférická na straně řidiče, elektricky ovládaná okna vpředu a mutlimediální dotykovou obrazovku (Bluetooth® hands-free s funkcí audiostreaming, rádio 4x20W MP3 s ovládáním pod volantem a možností přehrávání hudby z externích zdrojů, vstup USB, Jack, iPod) již v sériové výbavě, nabízíme za 249 900 Kč (1,2 16V 75).

Renault Clio Intens nabízíme s Pack Intens zdarma. Tento vůz, který v porovnání s verzi Advantage v sériové výbavě navíc obsahuje automatickou klimatizaci, zatmavené zadní sklo a zadní boční okna, zadní parkovací senzory, disky kol z lehké slitiny 16”, kožený volant, Hands-free kartu Renault, dešťový a světelný senzor a multimediální a navigační systém Media Nav s mapovým pokrytím Evropy, nabízíme za 294 900 (1,2 16V 75).

Renault Captur Zen nabízíme nyní nově s Pack Klimatizace zdarma. Tento Pack obsahuje automatickou klimatizaci a dešťový a světelný senzor. Tato verze Captur je zákazníkům k dispozici od 339 900 Kč (Energy 0,9 Tce 90 S&S).

Renault Captur Intens nabízíme nyní nově s Pack Parking zdarma. Tento Pack obsahuje zadní parkovací senzory a elektricky ovládaná vyhřívaná sklopná vnější zpětná zrcátka. Tato verze Captur je zákazníkům k dispozici od 374 900 Kč (Energy 0,9 TCe 90 S&S).

Nový Renault Espace

V polovině března jsme otevřeli objednávky pro nový model Renault Espace. Již od počátku 80. let, kdy byl vyroben první vůz Renault Espace, který byl průkopníkem segmentu MPV, se stal velmi oblíbeným rodinným vozem v Evropě. Celkově bylo prodáno více jak 1,3 milionu vozů po celém světě.

Nejnovější Renault Espace se vydal částečně odlišnou cestou, než tomu bylo doposud. Tento nový model je představitelem velkých vozů typu Crossover. Nasvědčují tomu především jeho velká kola, vyšší světlá výška, výrazná záď, výrazné blatníky a podběhy kol, vyšší posed za volantem, nízká aerodynamická linie střechy a šikmé čelní sklo. Přitom všem si stále zachovává velkou prostornost a především vzdušnost interiéru, která byla pro vozy Espace vždy charakteristická.

Jeho majestátní a nepřehlédnutelný design podtrhuje především výrazné logo v novém designovém stylu, černý pás obtékající logo a spojující světlomety LED PURE VISION, které zajišťují jedinečný světelný podpis. Při pohledu na design vozu z profilu nikomu neuniknou velká kola, výrazné blatníky a podběhy a také designové zakončení okna pro 3. řadu sedadel. Záď vozu je velmi majestátní s jedinečnými designovými detaily. Nově je vůz nabízen také v exkluzivní barvě černá Améthyste, která ještě více zvýrazňuje krásné designové linie. Naopak v interiéru naleznete například Floating Console (typická pro vozy s převodovkou EDC). 

Vůz je vybaven řadou nejnovějších technologií, které známe již z jiných modelů, ale také zcela novými prvky, které slibují zcela nevšední zážitky z každodenní jízdy tímto vozem. Jedná se především o Systém Renault Multi-Sense, který nabízí 5 různých režimů, které přizpůsobují systém 4Control se 4 aktivně řízenými koly, Electronic Damper Control (nastavení tuhosti tlumičů), řízení, nastavení převodovky, reaktivitu a zvukový projev motoru, nastavení klimatizace, masážní funkce u elektricky ovládaného sedadla či osvětlení interiéru Ambient Lighting.

Příjemný pocit uvnitř vozu zajišťují především elektricky ovládaná sedadla řidiče a spolujezdce v 8 směrech, s manuálním nastavením délky sedáku, s pamětí a masážní funkcí, vyhřívaná přední i zadní boční sedadla, panoramatické střešní okno, funkce elektrického sklopení sedadel ve 2. a 3. řadě prostřednictvím systému One-Touch, osvětlení interiéru Ambient lighting, kdy si řidič může nastavovat barvu a intenzitu osvětlení nebo také elektrické ovládání víka zavazadlového prostoru s možností nastavení úhlu otevírání. K dispozici je také nejnovější multimediální a navigační systém Renault R-Link 2 a Bose Surround Sound System s 12 reproduktory a funkcí Active Noise Control.

Aby byla zajištěna maximální ochrana cestujících je vůz vybaven nejnovějšími bezpečnostními prvky aktivní a pasivní bezpečnosti. Jedná se především o adaptivní tempomat, Head-Up display, systém sledování mrtvého úhlu, systém varování před opuštěním jízdního pruhu, systém rozpoznávání dopravních značek s varováním o překročení povolené rychlosti, automatické přepínání dálkových světel, Safe Distance Warning a Active Emergency Braking System. Jelikož je vůz celkem dlouhý (4 857 mm) a šiřoký (2 128 mm) je vybaven 360° parkovacími senzory, zadní parkovací kamerou a inteligentním parkovacím asistentem, který umí zaparkovat jak podélně, kolmo, tak i pod určitým úhlem. Mimo jiné může Vám také pomoci s vyjetím z daného parkovacího místa. Vůz je nabízen ve 3 výbavových stupních, základní cena verze Life začíná od 769 000 Kč.

Aktuální akce

- Nový Renault Twingo od 189 900 Kč se zvýhodněním až 25 000 Kč.

- Renault Clio od 189 900 Kč se zvýhodněním až 40 000 Kč.

- Renault Clio Grandtour od 205 900 Kč se zvýhodněním až 40 000 Kč.

- Renault Captur od 279 900 Kč se zvýhodněním až 30 000 Kč.

- Renault Fluence od 234 900 Kč se zvýhodněním až 65 000.

- Renault Mégane od 234 900 Kč se zvýhodněním až 75 000.

- Renault Mégane Grandtour od 259 900 Kč se zvýhodněním až 75 000 Kč.

- Renault Mégane Coupé od 264 900 Kč se zvýhodněním až 75 000.

 -Renault Scénic od 334 900 Kč se zvýhodněním až 105 000.

 -Renault Grand Scénic od 349 900 Kč se zvýhodněním až 105 000.

- Renault Laguna od 479 900 Kč se zvýhodněním 60 000 Kč.

- Renault Laguna Grandtour od 509 900 Kč se zvýhodněním 60 000 Kč

- Renault Koleos od 589 900 Kč se zvýhodněním 120 000 Kč.

Uvedeny jsou první ceny platné při využití maximálního zvýhodnění kombinujícího slevu na daný model, bonus při výkupu starého vozu a dodatečnou slevu při financování Premium od Renault Finance. 

Pro vozy Laguna, Laguna Grandtour a Koleos obsahuje zvýhodnění pouze akční slevu. V případě financování od Renault Finance je pro tyto modely k dispozici extra výhodný úrok.

Renault Finance znamená financování poskytované společností RCI Financial Services, s. r. o.

Smluvní záruka 5 let/100 000 km (dle toho, co nastane dřív) se řídí konkrétními záručními podmínkami, které jsou neoddělitelnou součástí kupní smlouvy.

Veškeré ceny a údaje jsou pouze informativní a nezavazují žádnou ze smluvních stran k uzavření smlouvy. Pokud máte zájem zakoupit produkt nebo službu, je nutné uzavřít písemnou smlouvu s podpisem jednajících osob. Konkrétní nabídku konzultujte prosím vždy se svým nejbližším prodejcem Renault. Renault Česká republika, a.s. si vyhrazuje právo aktualizovat či změnit příslušné specifikace vozidel či příslušenství

DACIA CELEBRATION – Chytrá volba financování

Od 3. března 2015 spouští společnost RCI Financial Services nový produkt financování vozů Dacia „Chytrá volba“. 

Spolu s představením speciální jubilejní edice Celebration na modelech Dacia přichází RCI Financial Services s novou nabídkou financování, která je šitá na míru této exklusivní úrovni výbavy.

Při využití financování Chytrá volba zaplatí klient na měsíční splátce za novou úroveň výbavy Celebration (nejvyšší úroveň výbavy) nižší částku, než by zaplatil za méně vybavenou Arcticu. A to vše s nulovým poplatkem za uzavření smlouvy a extra výhodnou sazbou havarijního pojištění.

Financování Chytrá volba tak usnadňuje klientovi cestu za nejlepší výbavou, jakou Dacia v současné době nabízí.

Dacia 

Dacia – vozy k okamžitému odběru

Od 10. března 2015 nabízí značka Dacia opět širokou nabídku vozů k okamžitému odběru online na www.dacia.cz. Nyní zákazník, který využije zároveň financování od Dacia Finance, získá nově navíc pohonné hmoty v hodnotě 5 000 Kč. 

Díky online skladovým vozům má zákazník okamžitý přehled o nabízených vozech včetně sériové a příplatkové výbavy. Navíc může mít vůz ihned k dispozici. Na výběr bude kompletní modelová řada ve všech stupních výbavy. Značka Dacia nabízí nejlepší poměr užitné hodnoty a ceny. 

LPG přímo z výroby

Dacia je leadrem na českém trhu v segmentu nových vozů dodávaných s pohonem LPG přímo z výroby. Za rok 2015 její tržní podíl v tomto segmentu činí 81 %.

Značka Dacia nabízí pohon LPG na kompletní modelové řadě: od Loganu, přes nový Duster, až po užitkový Dokker. Pojí se vždy s benzínovými motorizacemi o objemu 1,2 nebo 1,6 l a je dostupný na několika úrovních výbavy, díky čemuž má zákazník dostatečnou možnost výběru.

Výhodou je systém LPG montovaný přímo v továrně, a to s partnerem Landi Renzo, který je v tomto oboru světovou jedničkou. Na verze LPG je navíc poskytována prodloužená záruka 3 roky nebo 100 000 km jako na všechny modely značky Dacia a údržba systému probíhá při pravidelných servisních prohlídkách. 

Ekonomické a ekologické: nižší náklady na provoz a nižší emise CO2

Vysoce autonomní: možnost výběru paliva, dvě oddělené nádrže

Záruka 3 roky nebo 100 000 km jako u celé modelové řady

Letní pneumatiky

S příchodem jara nastává čas pro kontrolu Vašeho vozu po zimní sezoně a samozřejmě i pro přezutí pneumatik ze zimních na letní. Při této příležitosti jsme pro Vás připravili akční nabídku prémiových i ekonomických pneumatik.

Např. pneumatiku Sava 195/65 R15 91H nyní pořídíte za pouhých 1099 Kč! Při koupi čtyř kusů pneumatik této značky navíc získáte rozšířenou záruku SAVA – výměnu pneu při jejich poškození během prvního roku. 

S naší kompletní nabídkou se můžete podrobněji seznámit na www.renault.cz/servis v sekci Zimní pneumatiky.

Kontrola a čištění klimatizace za 399 Kč 

- pro vozy starší 5 let jen za 319 Kč

- výměna pylového filtru od 1 090 Kč

- doplnění chladícího média za 990 Kč

Kromě sortimentu letních pneumatik a údržby klimatizace se můžete také v servisech Renault těšit na širokou nabídku letního příslušenství a ALU disků. Připravili jsme pro vás i skvělé ceny na výměnu brzdových destiček a/nebo výměnu tlumičů. 

Originální příslušenství Renault a Dacia

Pro většinu modelů jsou připraveny balíčky příslušenství obsahující tematický mix produktů. Zaměřeny jsou na praktické využití vozu, jeho styling či pohodlí řidiče a jeho spolucestujících. Při koupi příslušenství v balíčku ušetří zákazník 20% oproti nákupu produktů samostatně.

Vytisknout

Diskuze: Aktuální nabídka vozů a služeb společností Renault a Dacia

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Citroen C4 X

TEST: Citroen C4 X 1.5 BlueHDI 130 Shine – moderně vypadající retro za skvělou cenu

For Caravan

Na karavany a lodě? Již tento víkend v PVA EXPO PRAHA

Volkswagen Polo

TEST: Volkswagen Polo 1,0 TSI – stačí základní motor s 5 stupňovým manuálem?

peugeot 408

Test Peugeot 408 Hybrid 225 e-EAT8 GT: sázka na styl a hi-tech pohon

Ilustrační foto

Toyota znovu nejlepší ze všech. A nejde o výrobu, bezpečnost ani emise

Cupra Leon Sportstourer

TEST: Cupra Leon SP 2.0 TDI – vymírající druh se skvělou spotřebou

Ilustrační foto

Výše stravného je k smíchu, změny cestovních náhrad

on-line prodej

Máte ho doma? Tahle auta se prodávají nejrychleji

První snímky nového Volva XC90 - vše pro nízký odpor vzduchu

Volvo má nový způsob značení některých svých vozů

MG5 Electric

TEST: MG5 Electric Excite – kombík na baterky do milionu, jde o dobrou volbu?

MG4 XPOWER

MG4 XPOWER: za bezkonkurenční cenu nabízí 435 koní a "stovku" za 3,8 s

Vodíkové vozy Stellantis

Stellantis rozšiřuje své portfolio vodíkových užitkových vozů

Citroen C5X plug-in hybrid

Citroen C5X MAX plug-in hybrid 225 - francouzský křižník s famózním podvozkem

Lincoln Nautilus a 48 palcová obrazovka

Lincoln Nautilus (2024): Taková obrazovka v autech ještě nebyla. A s podporou CarPlay a Android

Opel Frontera

Nový Opel Frontera bude nejnovějším a plně elektrickým SUV značky

reklama

Doporučujeme

Stane se superdálnice mezi Londýnem a New Yorkem skutečností? - anotační foto

Stane se superdálnice mezi Londýnem a New Yorkem skutečností?

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud