Volkswagen opět spouští zimní servisní akci

ar5, 11. října 2014, 11:09 Google+

Volkswagen zve před začátkem zimy všechny majitele osobních a užitkových vozů Volkswagen k návštěvě autorizovaných servisů. Výhodná servisní nabídka Volkswagen Service Zima 2014 umožňuje zákazníkům důkladně připravit vozidlo na provoz v nejnáročnějším ročním období.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Léto se chýlí ke konci a s podzimem přichází chladnější počasí. Pro motoristy tak pomalu nastává čas k přípravě vozidla na nejnáročnější období roku. Volkswagen proto připravil ve spolupráci se svou sítí autorizovaných prodejců a servisů Volkswagen osobní vozy a Volkswagen Užitkové vozy speciální servisní akci s názvem Volkswagen Service Zima 2014.

Základem pečlivé přípravy vozidla na zimní období je zimní servisní prohlídka. V případě potřeby lze vozidlo uvést opět do výborného technického stavu použitím Originálních dílů Volkswagen®, Economy dílů nebo Originálních výměnných dílů Volkswagen® za výhodné ceny. Další možností jak ušetřit, je tzv. Plus plán, což je knížka slevových poukazů na servisní úkony, nákup originálních dílů a příslušenství pro osobní i užitkové vozy Volkswagen.

Pro zimní výpravy do hor i každodenní provoz je koncipován příslušný sortiment z nabídky Originálního příslušenství Volkswagen®, doplněný o kolekci Volkswagen Lifestyle. V neposlední řadě zajistí autorizované servisy Volkswagen kompletní přezutí vozu na kola se zimními pneumatikami, včetně vyvážení. Je-li u stávajících zimních pneumatik shledáno opotřebení na hranici nejmenší povolené hloubky dezénu 4 mm, mají zákazníci k dispozici široký sortiment nových zimních pneumatik za výhodné ceny. Samozřejmostí je vyčištění a v případě zájmu za úplatu i uskladnění letních pneumatik či kompletních kol.

V rámci zimní servisní prohlídky je pečlivě zkontrolován technický stav vozu od brzdové soustavy, přes výfukový systém, kola a pneumatiky, chladicí soustavu, klimatizaci, stěrače a ostřikovače, stav akumulátoru, klínový/rozvodový řemen a světlomety včetně správného nastavení až po provozní kapaliny. 1 litr koncentrátu zimní směsi do ostřikovačů získá každý zákazník, který si koupí a nechá vyměnit sadu stíračů.

Majitelé starších vozů se mohou při případných opravách rozhodnout pro použití Economy dílů, které představují 100% kvalitu podle standardů koncernu Volkswagen AG za výhodnou cenu při plném zachování funkčnosti a bezpečnosti. Cena Economy dílů, koncipovaných pro vozy starší 5 let, je v porovnání s originálními díly o 25 % nižší. Jedná se například o akumulátory, sady stíracích lišt pro přední i zadní stěrače, vodní čerpadlo a celou řadu dalších dílů.

Další možností, jak výhodně a zároveň kvalitně realizovat opravy starších vozidel Volkswagen, jsou Originální výměnné díly Volkswagen®. Sortiment těchto průmyslově renovovaných dílů pokrývá především oblasti motoru, převodového ústrojí, podvozku a elektroinstalace. Výměnné díly jsou v porovnání s novými díly v průměru o 40 % výhodnější. Záruka platí, stejně jako u nového dílu, dva roky a také očekávaná doba životnosti se shoduje s novým dílem.

Nabídka Originálního příslušenství Volkswagen® pro zimní období zahrnuje například střešní nosiče se specializovanými nosiči lyží a snowboardu, střešní box na lyže a zavazadla, pryžové rohože do interiéru, kávovar na espresso a mnoho dalších praktických doplňků. Originální příslušenství Volkswagen® je dokonale přizpůsobeno pro vozy Volkswagen z hlediska technického řešení i estetického dojmu. Při výrobě se používají kvalitní materiály a moderní postupy s důrazem na vysokou kvalitu zpracování i těch nejmenších detailů. Veškeré Originální příslušenství Volkswagen® splňuje nejpřísnější bezpečnostní standardy.

Cestování v zimním období může usnadnit také aplikace Volkswagen Service dostupná pro uživatele chytrých telefonů. Mezi nabízené služby patří označení parkovišť, Volkswagen Assistance, navigace a překladač, vyhledávač servisních partnerů Volkswagen, lexikon symbolů, „Moje auto“ s informacemi o vlastním vozidle a aktuální nabídky služeb, Originálních dílů a příslušenství.

Zimní servisní nabídka Volkswagen je vzhledem k odlišným nárokům majitelů a časové hodnotě vozidel rozdělena zvlášť pro maximálně čtyřleté vozy a zvlášť pro vozy starší 5 let. V obou případech se však mohou zákazníci spolehnout na mimořádnou úroveň zákaznických služeb, kterou dokumentuje například přímý příjem v servisu, který bezplatně a automaticky zahrnuje kontrolu vozu na zvedáku za přítomnosti zákazníka dle kontrolního seznamu.

Nabídka Volkswagen Service Zima 2014 platí od 1.10.2014 do 31.12.2014.

Vytisknout

Diskuze: Volkswagen opět spouští zimní servisní akci

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Peugeot 508

TEST Peugeot 508 GT Plug-in Hybrid 225 – jeden z nejlepších liftbacků na trhu?

Cupra Formentor VZ

TEST: Cupra Formentor VZ 2.0 TSI 310k – sportovní SUV, které dá stovku pod 5 vteřin

Ilustrační foto

Zelená karta v mobilu. Vystačíte s ní v zahraničí?

citroën berlingo

Akční ceny u nového Citroënu Berlingo - je k mání s benzínem, dieselem i elektromotorem

volkswagen caddy

TEST Volkswagen Caddy 2.0 TDI Life – rodinný univerzál s kompromisy

Citroen C4 X

TEST: Citroen C4 X 1.5 BlueHDI 130 Shine – moderně vypadající retro za skvělou cenu

For Caravan

Na karavany a lodě? Již tento víkend v PVA EXPO PRAHA

Volkswagen Polo

TEST: Volkswagen Polo 1,0 TSI – stačí základní motor s 5 stupňovým manuálem?

peugeot 408

Test Peugeot 408 Hybrid 225 e-EAT8 GT: sázka na styl a hi-tech pohon

Ilustrační foto

Toyota znovu nejlepší ze všech. A nejde o výrobu, bezpečnost ani emise

Cupra Leon Sportstourer

TEST: Cupra Leon SP 2.0 TDI – vymírající druh se skvělou spotřebou

Ilustrační foto

Výše stravného je k smíchu, změny cestovních náhrad

on-line prodej

Máte ho doma? Tahle auta se prodávají nejrychleji

První snímky nového Volva XC90 - vše pro nízký odpor vzduchu

Volvo má nový způsob značení některých svých vozů

MG5 Electric

TEST: MG5 Electric Excite – kombík na baterky do milionu, jde o dobrou volbu?

reklama

Doporučujeme

porsche boxster

Potvrzeno, Porsche vyvíjí závodní Cayman GT4

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud